Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

‘Στόχος μου να κάνω τον ΠΑΟΚ μόνιμο διεκδικητή τίτλων τα επόμενα χρόνια. Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα. Δεν επαναπαυόμαστε’!. Αυτά ήταν τα λόγια του Φερνάντο Σάντος στην αποκλειστική συνέντευξη του στο take my balls!



Ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, γνώστης και πάνω από όλα φαν του αθλήματος(έχω κάνει και μαθήματα προπονητηκής δίπλα σε Αλέφαντο κ Αναστόπουλο…) θα ήθελα να προτείνω στον κύριο Σάντος να προσλάβει και έναν ειδικό ψυχολόγο έτσι ώστε να καταπολεμηθεί το κατά την ταπεινή μου γνώμη νούμερο ένα πρόβλημα του ΠΑΟΚ για να κάνει πρωταθλητισμό! Και πιο είναι αυτό; Πιο άλλο από το κόμπλεξ του με τις Αθηναϊκές ομάδες! Μην ξεχνάτε ότι σε τρεις επισκέψεις στην Αθήνα για τα ματς με τους μεγάλους (Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ) ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει με αποτέλεσμα ισάριθμες ήττες με 6 γκολ παθητικό!!!


Πάντως οι προσπάθειες της διοίκησης και του προπονητή φαίνονται να πηγαίνουν πολύ καλά γιατί η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με τον περσινό ΠΑΟΚ!




Τελειώνοντας θα αναφερθώ λίγο στον λαό του ΠΑΟΚ και σε ένα σύνθημα που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στο πρώτο ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό! Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ καλωσόρισαν το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Matt Derbyshire με το εξής σύνθημα:

We putt your ass on fire

Derbyshire Derbyshire

Τα σχόλια δικά σας.


-ILL Niko-



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου