Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΖΟΡΟ!

Δύσκολα πήρε την πρόκριση στο κύπελλο η ΑΕΚ στον επαναληπτικό με την Ξάνθη. Στο πνεύμα των ημερών ντύθηκε ζορό ο Μπλάνκο και έβαλε την υπογραφή του στο 83'!



Ακολουθώντας τον Μπλάνκο και ο Ντούσαν ντύθηκε Harry Potter! Τι να πω; Αν δεν είχε και αυτόν η ΑΕΚ τι θα έκανε; Άπλα ο Σέρβος έχει ένα μαγικό ραβδί και όταν η ομάδα σέρνεται με δυο-τρεις αλλαγές ξόρκια αλλάζει την εικόνα της ομάδας του και στέλνει τους αντίπαλους αδιάβαστους!


Για παράδειγμα αυτόν τον Ντιούφ που τον θυμήθηκε; Ενώ μάλλον θα τον έχουν ξεχάσει και οι ίδιοι οι οπαδοί της ΑΕΚ ο Ντούσαν τον πέταξε μέσα την ώρα που η Skoda έκανε ράλι μέσα στο Ο.Α.Κ.Α.! Διάβασε και τα κατάλληλα ξόρκια ώστε να γλιτώσει η ΑΕΚ το γκολ τις δύσκολες στιγμές! Έτσι ο Ντιουφ με μια μαγική ασσίστ στον Μπλάνκο κατάφεραν να λύσουν το γόρδιο δεσμό και η ΑΕΚ πέρασε και εκτός απρόοπτου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.



Για αυτό λοιπόν θα ήθελα να παρακαλέσω όλο το team της καινούργιας ταινίας του Harry Potter να δώσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον Ντούσαν το αξίζει!!!





-ILL Niko-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου