Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

ΠΑΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ!!!!


ΠΑΟ Βερολίνο μέσω Σιένα!!!





Έτοιμος για ταξίδι στο Βερολίνο έδειξε πως είναι ο Παναθηναϊκός ο οποίος νίκησε με 103 - 95 την Μάλαγα και εξασφάλισε την πρωτιά στον όμιλο(παίρνοντας έτσι και το πλεονέκτημα έδρας στα ματς με την Σιένα).



Παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ τα πρώτα 25 λεπτά ο Παναθηναϊκός έδειξε ποιος είναι το αφεντικό του αγώνα και έφτασε να προηγείται μέχρι και με 22 πόντους!


Μετά βέβαια λίγο η χαλάρωση σε ισοδυναμία με την φοβερή ευστοχία των παικτών της Μάλαγα κυρίως από τα 6,25(έλεος ρε παιδί μου ότι έριχναν πήγαινε μέσα, μέχρι και οι ψιλοί τους τα έβαζαν) την έβαλαν στο παιχνίδι και όχι μόνο την έβαλαν αλλά πέρασε και μπροστά στο σκορ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, αλλά εκεί μίλησε ο Μητσάκος ο Διαμαντίδης ο οποίος ισοφάρισε και έστειλε το ματς στην παράταση.


Στην παράταση ο Παναθηναϊκός έπαιξε όπως έπρεπε(ο Νίκολας πήρε το όπλο του και έκανε ένα φοβερό 3/3 με την μπάλα να καίει) και σκότωσε τους Ισπανούς!



Ο λαός του τριφυλλιού ήταν όπως συνήθως δίπλα του, 11.000 και πλέον φίλαθλοι παρακολούθησαν το παιχνίδι και έπαιξαν αυτοί όταν η ομάδα επαναπαύτηκε!!



ΠΑΟ για το 5ο λοιπόν!!!




-ILL Niko-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου